Maaf, jualan sudah ditutup! Kuota pembeli kami sudah cukup!

 


Dari meja SOHO : Jamal dan Ali Hanafiah
Tarikh :

Hallo kawan,

Kami ni bukan orang yang super hebat, tapi kami orang biasa-biasa seperti anda. Kami ni memang berpengalaman dalam bidang pemasaran iklan Facebook, atau kata mudahnya FB Ads. Lama juga kami buat kajian, mengajar orang dalam FB Ads ni..Hasil dari FB Ads ni, tak perlu dikata lagi! Sudah mencecah 6 angka sales! Tu yang kena paksa share tu..huhuhu

Nak cerita sikit...

Orang kata FB Ads ni menguntungkan? Ye ke? Mereka kata:

  • FB Ads, boleh dapat trafik beribu-ribu pengguna FB hanya dalam masa beberapa jam! Hebat betul...
  • FB Ads boleh hasilkan ribuan RM hanya dalam masa sehari! Boleh kaya segera ni!
  • FB Ads lagi menjimatkan berbanding medium pengiklanan lain seperti blog, banner berbayar, Google adwords, email marketing. Mungkin?
  • FB Ads ni mudah saja, setup dan tinggal! Tunggu pelanggan masuk membeli saja..Best betul:-)
  • Kalau dah buat FB Ads, tak perlu dah rekrut/pasang affiliate dan JV! Yelah, nak dapat JV dan affiliate bukan senang nak dapat. FB Ads dapat membantu anda, lebih-lebih lagi untuk sang newbie!
  • Macam-macam lagi la orang kata, semua POWER-POWER pasal FB Ads ni..


Kami taknak berikan jawapan samada YA ataupun TIDAK lagi...Anda perlu membaca setiap apa yang ditulis oleh kami di bawah sehinggalah anda jumpa jawapannya.

FB Ads adalah singkatan buat Facebook Advertising. FB Ads ini membolehkan pengguna di Facebook mengiklankan produk, perniagaan mereka, servis mereka, atau apa saja (kecuali produk-produk larangan) di facebook. Iklan ini akan dipaparkan di sebelah kanan (sidebar) Facebook pengguna. Jumlah bayaran yang dikenakan oleh pihak FB adalah serendah USD0.01 untuk satu trafik/pelawat yang diperolehi!

Kurang jelas lagi? Anda lihat gambar di bawah:


teknik fb ads


Bagaimana FB Ads ini berfungsi untuk menjual? Jom lihat prosesnya!


teknik fbo

 


Untuk bagi faham lagi (jika anda memang tersangat baru), tonton video best di bawah ni.



Dah tonton video kan? Dah faham bukan? Memang FB Ads sangat menguntungkan. Kami yakin anda sangat teruja untuk memulakan FB Ads. Tapi, sebelum itu ketahui...

Anda memang patut tahu 7 point ini:

 

PASARAN LOCAL YANG SEMAKIN MEMBESAR!

Pengguna Facebook di Malaysia semakin meningkat! Pada tahun 2011, satu pusat pengumpulan data melaporkan bahawa Malaysia berada di ranking ke-17 sebagai negara yang memiliki ramai pengguna FB iaitu dengan jumlah 12,193,600 pengguna pada tahun 2011. Lihat, di Malaysia sahaja, terdapat lebih 12 juta prospek yang berpotensi menjadi pelanggan anda!

globe

PASARAN GLOBAL YANG LUAS

Sebelum ni di Malaysia sahaja! Kini ditunjukkan pula pengguna FB di seluruh dunia! Menurut survey dari pihak http://www.internetworldstats.com, terdapat seramai 835,525,280 pengguna FB pada 31 Mac 2012! Anda berpotensi memasarkan produk anda kepada lebih 800 juta pengguna FB di seluruh dunia.

 
social bakers
 
fb growth
       
kalkulator

KOS PENGIKLANAN MURAH

Jika anda tanya mana-mana usahawan internet yang pernah menggunakan FB Ads, FB Ads adalah pengiklanan berbayar yang paling menjimatkan! Kos iklan boleh mencapai serendah USD0.01 (RM0.03) sahaja untuk setiap klik/paparan di Facebook. Jika dibandingkan dengan pengiklanan lain, seperti pengiklanan Google, pengiklanan banner blog, iklan di FORUM, FB Ads memang menjadi pilihan! Jika dibandingkan dengan iklan offline pula, FB Ads jauh lebih menjimatkan!

demografik

PASARAN YANG LEBIH TERTUMPU BERDASARKAN DEMOGRAPHIC DATA

Ya, ini antara yang paling best! Anda boleh iklankan produk anda kepada prospek berdasarkan umur mereka, jantina, kelayakan mereka, kawasan tempat tinggal mereka, minat mereka, status perkahwinan mereka dan banyak lagi! Pilih prospek ikut kesesuaian dengan produk yang ingin
dipromosikan!

 
kos pengiklanan
 
targeted
       
viral

PEMASARAN VIRAL

Iklan anda bukan saja diterima oleh target anda sahaja, tapi ianya akan tersebar secara VIRAL. Anda promosi produk anda kepada 10 orang, tapi 100 orang akan terimanya hasil kehebatan button share, like, comment yang ada pada Facebook.

shopping trolley

RAMAI SUKA SHOPPING DI FB

Ini bukan auta, tapi fakta! Majoriti mereka yang berumur 18-34 tahun gemar membeli belah di FB. Mereka suka membeli produk pakaian, gajet, permainan, kek, dan bermacam-macam lagi. Jika anda tidak mengambil peluang ini, anda memang rugi! Lubuk duit adalah di FB!

 
viral
   
       
tayar

CEPAT DIJALANKAN

Inilah yang paling disukai ramai, ianya PANTAS! Anda boleh cipta iklan anda, dan "publish"nya dalam masa yang singkat! Dan anda juga boleh mendapat beribu-ribu pelawat ke web jualan anda dalam masa 1-2 jam sahaja! Inilah yang kami sendiri sudah laluinya! Menyeronokkan apabila web jualan anda dilawati oleh begitu ramai orang dalam masa yang singkat dengan duduk di depan laptop sambil minum kopi 'o'. Bayangkanlah..

   
 

Itulah..

7 Sebab utama yang perlu anda ketahui!

Bagaimana sekarang? Saya yakin anda dah begitu faham berkenaan FB Ads ini. Dan anda pasti ingin mencubanya bukan?

Ya, untuk memulakan FB Ads ni, memang tersangatlah SENANG! Sekejap saja sudah boleh memulakannya! Walaupun anda baru berumur 14 tahun!

Walaupun Senang, Tapi Ramai Yang Gagal Buat Untung Menggunakan FB Ads!



teknik fbo

Sebelum anda bermula, anda perlu ketahui 7 Sebab PENTING ini.

 
  • Tak kuasai teknik menggunakan HEADLINE, BODY, IMAGE iklan yang mampu menarik perhatian prospek. Tu sebabnya iklan mereka langsung tak dipandang prospek! Useless!
  • Tak kenali interest targetting yang tepat! Silap di sini, iklan tiada sambutan!
  • Tak ketahui teknik iklan bagaimana untuk menghasilkan DUIT! Klik saja banyak, tiada guna! Yang penting sales!
  • Ramai pakai ikut je apa yang FB cadangkan untuk nilai BID. Tahukah anda, orang baru yang tiada ilmu sering menjadi mangsa Facebook ? :-) Padahal ada teknik kurangkan bid, tapi untung besar.
  • Buat iklan banyak-banyak pada waktu yang tak sepatutnya! Iklan pada WRONG TIME, anda memang akan rugi besar!
  • Tak tahu memanipulasikan Facebook untuk FOLLOWUP ads selepas iklan!
  • Tiada ilmu untuk "ads monitoring" walaupun ianya mudah sahaja.
 

Tu sebab-sebab utama yang menyebabkan ramai gagal buat duit dengan FB Ads. Belum termasuk kesalahan-kesalahan kecil yang biasa ramai tak sedar..

Oleh sebab itulah, kami panggil anda membaca apa yang bakal kami sampaikan ini..

Dapatkan Tips-Tips Rahsia "FB ADS" Terus Ke Emel Anda. ISI NAMA & EMEL DI BAWAH SEKARANG!

 

We respect your email privacy

Powered by AWeber Email Marketing Software

 



Siapa kami?

 

penulis
 

Ya, itulah serba ringkas mengenai kami!

Kami telah memulakan FB Ads ini lebih dari setahun yang lalu. Sehinggalah kami berdua bergabung pada bulan 9,  tahun lepas, dan mula serius menjalankan kajian bersama dalam FB Ads. Dalam tempoh 7 bulan itu, banyak penemuan-penemuan baru yang kami jumpa dalam FB Ads!

Untuk pengetahuan anda, penemuan-penemuan terbaru dari kami ini bukannya kebetulan, tapi adalah hasil dari usaha kami yang bertungkus lumus melakukan kajian, mencuba try n error yang telah memakan kos ribuan ringgit, beratus-ratus ads dibuat untuk mendapatkan hasil yang terbaik.....

Apa yang kami kaji, kami study, kami praktikkan telah pun disampaikan kepada peserta-peserta seminar, peserta coaching, dan mereka yang terpilih..Dan mereka juga mendapat hasil yang baik dari teknik yang digunakan...

Anda boleh lihat di bawah. Lihat akan keberkesanan apa yang kami sampaikan kepada mereka:



 

 
 

 

Itu baru sikit, banyak lagi yang HIGH IMPACT RESULT dari anak murid kami yang belum didedahkan.

Kini, sudah sampai masanya untuk kami bantu usahawan internet Malaysia dengan ilmu, kemahiran dan pengalaman yang kami miliki ini. Kami mahu bantu anda untuk lebih berjaya dalam bidang pemasaran internet..



teknnik fbo

Kami SERIUS untuk membantu mereka yang serius ingin "buat duit" di Facebook menggunakan pengiklanan Facebook. Tak kisah samada:

  • Anda seorang pemilik perniagaan offline, yang ingin meluaskan lagi perniagaan anda di internet.
    atau...
  • Anda seorang usahawan internet yang mungkin ingin mendalami lagi ilmu pemasaran internet anda.
    atau...
  • Anda seorang pemasar affiliate yang ingin belajar teknik marketing yang lebih mudah, cepat tapi efektif.
    atau...
  • Anda seorang pelajar yang ingin menambah wang saku?
    atau...
  • Anda seorang agen insuran? Agen promoter? Agen hartanah? Ahli MLM yang ingin mencari pelanggan yang ramai dengan lebih efisen.


atau...

Tak kisah siapa anda! Yang penting, anda ingin memasarkan sesuatu di Facebook dan menjana keuntungan darinya!

Kami ingin bantu anda "buat duit" dengan FB Ads di Facebook!

Maka, sebab itulah kami sediakan panduan TERULUNG kami ini, iaitu..




teknik fbo



Satu panduan teknik KILLER dalam pemasaran FB Ads dalam format PDF ebook yang bakal merubah pandangan anda berkenaan pengiklanan Facebook selepas ini!



tenik fbo


 
 
 

 
 

 
 

 

 

 

teknik fbo


Teknik-teknik FBO Yang Sememangnya Sangat dikehendaki ramai ini dipecahkan kepada 3 Modul utama, iaitu:



modul fbo



  • Asas yang anda patut tahu  berkenaan FB Ads! Tanpa asas, adalah mustahil untuk anda kuasai teknik FBO ini. 
  • Ketahui lebih dari 8 jenis iklan FB yang boleh digunakan. Tapi ingat, bukan semua jenis berkesan! Kami akan dedahkan dengan terperinci jenis-jenis iklan FB yang efektif sahaja!
  • Step by step bagaimana memulakan iklan FB anda! Orang yang baru juga mudah ikutinya!
  • Right Shot! Pilih sasaran yang paling tepat untuk iklan FB anda. Sasaran tepat, hasilnya akan buatkan anda tersenyum seperti orang kaya. Kaedah pemilihan demographic data, interest dan bid ditunjukkan.
  • Lebih dari 5 teknik pemilihan gambar KILLER didedahkan kepada anda! Anda pasti berkata "tak terpikir pula gambar camni boleh tarik ramai prospek".
  • Teknik-teknik penggunaan headline memikat, iaitu teknik ___________, soalan,  ______, dan teknik  story dikongsikan di m/s 54. 
  • Bagaimana untuk menulis ayat iklan (body) yang killer yang mampu membuatkan prospek dipukau untuk membuka iklan anda? Anda akan tahu selepas membaca bab penggunaan Body Iklan.
  • Bagaimana menggunakan  BITT theory untuk tingkatkan CTR iklan FB anda? Dengan BITT theory ini, ianya bakal menghasilkan iklan yang memiliki trafik tinggi dalam masa yang singkat. Dan yang best lagi, kos iklan mampu mencapai serendah 0.01 sen sahaja per click!
  • Dah buat iklan, iklan tak jalan? Usah risau! Kami tunjukkan kepada anda 3 kaedah untuk meningkatkan impression dalam masa yang singkat! Tak ramai yang tahu kaedah ini.
  • Teknik CTR Trapper dibongkarkan untuk dapatkan iklan FB Ads yang paling berkuasa. Antara teknik gerilla dalam FB Ads!
  • Bagaimana gunakan FB Ads Manager di FB untuk menilai prestasi iklan anda?  Anda akan ditunjukkan caranya....
modul fbo

  • Sebelum bermula, anda ditunjukkan pengiraan ROI (Return of Investment) bagi iklan FB ads anda. Ini yang bakal menentukan untung yang bakal anda perolehi nanti!
  • Critical point! 16 teknik FB ads yang bakal meningkatkan jualan anda di FB akan didedahkan buat kali perrtama. The killer ads...
  • Ramai orang kata, FB tak boleh buat promosi, ianya tempat bersosial! Mengapa orang lain buat hard promo di FB tapi tiada sales, tapi kami buat hard promo - sales mencurah-curah masuk selepas gunakan teknik ini ! The secret will be revealed..
  • Rahsia Soft Selling dibongkarkan! Teknik softselling digunakan untuk menarik prospek untuk membeli tanpa disuruh! Setuju? Kami akan dedahkan tekniknya...
  • Dengan satu teknik ini, salah satu produk kami berjaya hasilkan ROI 195.66 ! Kos iklan lebih kurang RM10, tapi pulangannya lebih RM1500.  Teknik Post Page _______   ___________  Only akan diketahui anda. 
  • Guna gambar je boleh buat duit? Ya, di sinilah antara kuasa marketing FB  ads teknikFBO. Tiada sebab anda tidak pungut 'sales' selepas mengetahuinya.
  • Teknik simple, murah, tapi mampu hasilkan jualan secara terus. Anda nak tahu? Anda akan ketahuinya di bahagian Teknik Ads On Ads. Pasti anda sangat sukakannya!
  • Saya pernah rugi RM500 dalam masa 2 hari promosi FB Ads  sebab guna teknik yang tak sesuai! Tapi selepas saya terjumpa teknik  XXX ini, ianya berjaya hasilkan jualan 4 angka hanya dalam masa 2-3 hari.
  • Teknik SMS Duit,  antara teknik killer FB ads bakal didedahkan! Tak menang tangan anda uruskan tempahan pelanggan jika menggunakan teknik ini! Anda akan ketahuinya di bahagian akhir modul ini.
  • Anda akan ketahui banyak lagi dalam modul lebih 60 muka surat ini.
modul fbo

  • Apa setting asas yang perlu anda tahu untuk TIMELINE fanpage anda? Setting yang betul bakal membawakan pendapatan pada anda. Ini ramai masih tak tahu, almaklumlah FB Fanpage baru saja tukar ke versi TIMELINE.
  • Bagaimanakah menggunakan fungsi message yang terdapat di Timeline anda? Tahukah anda, ruangan message ni mampu menjadi lubuk duit anda.
  • Button highlight bakal membuka mata pelawat fanpage TIMELINE anda dengan lebih jelas lagi! Dan lebih jelas untuk mereka membuat belian !
  • Bagaimanakah meletakkan post-post lama "lubuk duit" anda dilihat setiap kali pelawat masuk ke fanpage anda? Fungsi ___________ ini akan membantu!
  • Teknik respons komen pelawat yang mampu memikat hati mereka untuk menjadi pelanggan  anda. Anda akan ketahuinya di sini.

Perkongsian bernilai tinggi, yang pasti anda inginkan!



teknik fbo


Ni sebabnya!

  • Teknik ni terbukti berkesan! Samada anda percaya atau tidak, lihatlah testimonial-testimonial dari pengguna teknik yang kami dedahkan! " Belum try blum tau! Hang dah try, baru hang tau! " - kata sorang brader Kedah ni.
  • Teknik ni sesuai untuk semua orang, baru atau lama! Ya benar! Ada orang baru je kenal perniagaan internet, baru buat, terus berjaya dalam FB Ads! Bulan pertama terlibat dalam internet marketing, dah cecah 4 angka pendapatan mereka! Orang lama, apatah lagi! Itulah, betapa mudahnya FB Ads jika tau cara..
  • Teknik ini telah berikan income konsisten kepada pengamalnya setiap bulan! Ramai jana pendapatan konsisten setiap bulan RM500 - RM5000 sebulan dengan hanya menggunakan FB Ads sebagai medium marketing mereka. Hype ke? Orang  yang dah try saja yang ketahuinya!
  • Teknik ini dari pakar yang berpengalaman. Kalau kami ni tiada pengalaman, takut kami nak dedahkan ilmu marketing ini. Kami dah jalankan beratus-ratus iklan FB Ads, dan kami tahu mana yang berkesan, mana yang tak berkesan. RIbuan RM dah habis buat FB Ads ini semata-mata untuk kajian sahaja! Anda sanggup habis ribuan RM macam kami? Jika tak mahu, gunakan teknik betul yang kami dedahkan ini.
  • Anda nak maju, anda perlu milikinya! Mau maju, mesti mau ilmu. Mau ilmu, mesti jangan berkira untuk milikinya. Takut melabur untuk ilmu, silakan keluar dari web ini! Orang macam tu adalah orang yang tak akan maju!


Sudahlah..

Malas kami cakap banyak lagi! Pendek kata, anda nak hasilnya, anda perlu pelajari teknik ini. Anda taknak pun, kami tak kisah!

Kami tidak rugi!

Hanya mereka yang ingin berjaya saja akan dapatkan teknik FBO ini. Yang banyak soal, banyak berkira, mereka memang tak sesuai! Mereka tak layak untuk belajar ilmu dari kami ni! (emosi pula..hehehehe)

Kami tahu..anda bukan dari jenis macam tu! Kami tahu..

Anda memang dah tak sabar-sabar nak membeli panduan ini!



teknik fbo



Anda tahu bukan, nak belajar FB Ads ni, ianya banyak memakan masa, wang ringgit, tenaga. Seperti kami, ribuan RM sudah dihabiskan untuk mengkaji, mencubanya!




Maaf, jualan sudah ditutup! Kuota pembeli kami sudah cukup!

 

 

Ramai berpuas hati dengan teknik pengiklanan facebook (FB Ads) yang kami dedahkan ini..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anda diberikan SUPPORT KHAS! Support khas di FB. Apa yang anda kurang tahu, kurang jelas, tak faham berkenaan teknikFBO, tanyakan kami di group khas itu! DIJAMIN PANDAI KALAU RAJIN BERTANYA BILA TAK FAHAM!

Anda nak cari panduan seperti ini di luar? Sory la to say! Sudah pasti anda tidak akan dapat harga seperti ini! Mungkin anda dikenakan charge ratusan ataupun ribuan RM untuk pelajarinya.



 

Sekian dari kami
JaMaL dan Ali Hanafiah

PS - Maaf, anda terlambat. Web jualan kami baru ditutup 12 Jan 2013.


 

 

Maaf, jualan sudah ditutup! Kuota pembeli kami sudah cukup!

 

 
 
Hakcipta Terpelihara © 2012 - www.TeknikFBO.com
Halaman Web ini dijana dan diperkuasakan oleh Mini Site Mudah(MSM)